Designkonkurranse

Måtte den beste designeren vinne!!

Hvis du har kjøpt en gravert produkt fra oss på Lommeboker.com, har du sjansen til å bli en månedlig vinner. Vi gir bort premier til de som klarte å skrape sammen flest stemmer. I vårt galleri av design kan du følge konkurransen for å se hvilke graveringer er på toppen.

Lik og stem!

En facebook-like regnes som 5 stemmer

Månedens første premie

Denne måneden kan du vinne en gravert produkt fra vårt utvalg for deg selv, din familie, din klubb, din bedrift eller dine venner!

Bli med i konkurransen! Dette er hvordan ...

  • Lag din design og plassere din bestilling
  • Gi din design en tittel hvis du ønsker
  • Del din gravering på Facebook eller bloggen din til å øke dine vinnersjanser
  • Samle flest stemmer og vinn!!
KONKURRANSEREGLER
  • For å gi alle den samme muligheten er hvert design en måned å samle så mange stemmer som mulig
  • En av de tre design med flest stemmer, spredning i sosiale medier og andre nettsteder gjennom embed-koden når slutten av måneden blir utnevnet vinneren av Lommeboker.com
  • Bare betalt graveringer kan delta i konkurransen. Har du hatt å gravere mer enn n design i din bestilling, må du konkurrere med samtlige dine designer hvis du vil :)
  • Utformingen kan bare få 1 stemme per besøkende per dag. Etter 24 timer, kan en stemme igjen.
  • Din design kan bare vinne n gang, men vi vil gi en ekstra spesiell premie for beste graveringer i løpet av året
  • Lommeboker.com er slutgiltlig jury

Vinner April

60 stemmer

I april tok Helen hjem design konkurranse med sin dristige gravering p en lommebok av modell Hustler. Som en verdig vinner, fikk hun tre valgfrie gravert produkter fra vrt sortiment

Hustler med gravyr i silver


Er s glad jeg fant dere side s ja ville vre glad for anbefale Lommeboker.com! :)
- helena

helena's premie

Vinner Juli

37 stemmer

I juli Marix ble kret til den enstemmige vinneren med sin elegante design og valgte gi seg selv en omtrent lik. Ikke et drlig valg vurderer hvor god den frste lommeboken var :) Gratulerer!

Gaudi Medical Alert Diabetic

...


Gravering service jeg likte, hadde nettopp returnert fra en mneds opphold p sykehuset, hvor jeg har blitt diagnostisert med type 1 diabetes, og mens jeg satt og s ny lommebok, s jeg falt i med deg, og flte for gravere en medisinsk Alert til den myke, f.eks for ambulansepersonell eller lignende hvis du er bevisstls, nr de ikke trenger se gjennom lommeboken for et kort med teksten. Men klarer bare f lommebok opp.
- Marix

Marix's premie

Vinner Juni

17 stemmer

Vinneren i juni var tydelig interessert i TV-serien Futurama og valgte plukke hans gravering fortjeneste i form av en annen TV-serie-inspirert lommebok.

Shut up and take my money!

En student-tilstede for min elskede kjreste


Jeg vil frst takke de menneskene som stemte for min lommebok, s jeg var juni vinner. Jeg vil ogs takke www.lommeboker.com som ga meg denne seieren, og ogs si at jeg anbefaler dette nettstedet sterkt som vi selv kan skape oss vr egen unike lommebker etc.
- Li

Li's premie

Vinner Mai

18 stemmer

Som vinneren av designkonkurransen i mai, "Sjefen" kan samle tre valgfrie gravert produkter. Ka-ching!

The Bank Man

Ler hele veien til jobb...


Takk Lommeboker.com. M si jeg er veldig fornyd med dere graverings-service. Virkelig moro at du kan f hvilken som helst type gravering enhver tid og som enkelt og greit. Glad s mange likte min gravering!
- Sjefen

Sjefen's premie